Sunt alaturi de tine si te ajut sa-ti atingi obiectivul.
Oricare ar fi el.

Intr-adevar, dorintele majoritatii persoanelor care vin la sala sunt despre slabit, dar la polul opus sunt aproape la fel de multe persoane care vor sa acumuleze masa musculara (adica sa se ingrase putin). Indiferent unde te incadrezi, e foarte important ca procesele sa se intample progresiv si controlat, nu dintr-o data, nu drastic, pentru ca vorbim despre sanatate si armonie corporala.

Apoi sunt clienti care vin la sala pentru ca au dureri de spate, de articulatii si le-a fost recomandata miscarea. E foarte important sa nu facem exercitii la intamplare, pentru ca riscurile aici sunt foarte mari. E categoria de clienti care ma provoaca cel mai mult, dar de unde-mi culeg si cea mai mare satisfactie probabil.

Altii realizeaza ca sunt prea sedentari si vin sa se miste si au nevoie de motivatie. Sau vor pur si simplu sa socializeze. Am leac si pentru asta 😊
Sunt doar cateva dintre nevoile si dorintele clientilor mei. Pot fi si altele. Spun ca e important sa stim de ce venim, ca sa stim incotro ne indreptam si sa putem urmari impreuna evolutia.

Suntem fiecare special in felul nostru. Si corpul nostru reactioneaza diferit. Am invatat in timp ca acelasi exercitiu pentru unii e exrem de eficient, pe cand pentru altii e otrava. In sedintele de antrenament personal lucram customizat, specific, adaptat stilului individual.

Daca vrei, vorbim si despre obiceiurile tale alimentare si le optimizam. Mai ales in slabit si “ingrasat”, alimentatia e un aspect esential. Am spus-o de multe ori, sunt o gurmanda. Tocmai de aia, am studiat foarte mult subiectul alimentatiei si cu drag ti-l impartasesc.

Si in final, clientii spun ca ma pricep la motivare…. hai la treaba!
Ai spus cumva de maine sau de luni? Cate vieti crezi ca avem? Fa pasul acum si fii mai aproape de visul tau.
Eu sunt aici si te astept cu drag!