alexandra-pintea

Sunt Alexandra, aici…. pentru tine!

Intr-adevar, IUBESC SPORTUL. E in viata mea inca de la 4 ani si pana in ziua de azi, atunci cand “ma misc” simt ca radiez.

Dealtfel, sunt o femeie puternica. De ce spun asta? Pentru ca imi iubesc defectele, ridurile si vergeturile care fac din mine o femeie si ma deosebesc de restul, ele povestesc istoria vietii mele. Mai sunt puternica pentru ca imi respect viata, trecutul, greselile, durerile, lacrimile si placerile. Am avut nevoie de fiecare ca sa pot cladi ceea ce sunt azi. Cum puteam sa descopar ce e bine pentru mine, ce imi aduce reala placere, ce ma face sa vibrez, daca nu simteam ce inseamna neimplinirea si frustrarea? Sunt puternica pentru ca indraznesc sa ma provoc constant si sa ma ambitionez pana cand reusesc. Nu-mi doresc imposibilul, ci doar atat cat merit. Zi dupa zi, ma ridic si pornesc din nou la drum. Nu astept ca lucrurile sa-mi pice din cer! Lupt pana cand le obtin.

Am realizat ca sunt speciala in felul meu, cu bune si cu rele. Sunt femeie si ma simt bine in pielea mea, am invatat sa ma iubesc si sa-mi ascult instinctul, sa lupt pentru visurile mele si sa dau drumul celor care nu fac decat sa ma opreasca. Am plans ca un copil, ca o femeie, ca o mama… poate ca o nebuna de multe ori. Da, obisnuiesc sa imi vorbesc trairile si sa imi plang sentimentele. Pentru ca atunci simt ca sunt autentica, simt ca traiesc. Si ador sa simt viata! Nu sunt perfecta, dar iubesc ceea ce sunt azi!

Cum am ajuns aici:

In vara anului ‘99 eram in Bistrita, terminam liceul sportiv si realizam ca nu am un ideal inalt in viata. Pentru ca era la moda sa pleci in strainatate, am facut scoala de asistente medicale, dar mi-am dat seama repede ca nu sunt facuta pentru asta. Am mers mai departe: Facultatea de Stiinte Economice (singura parte frumoasa din facultate a fost ca mi-am cunoscut actualul sot). Proaspata asolventa de facultate, trebuia sa imi fac un rost. La recomandarea familiei, m-am angajat la Primaria Cluj: inspector la directia taxe si impozite.

Intre timp, pentru ca simteam nevoia sa fac miscare am inceput sa caut o sala. Vazand ca imi place atat de mult, sotul m-a provocat: “De ce nu mergi tu sa predai la sala?”. “Eu sa predau? Nu am predat niciodata!” Cu toate ca avem toate cele necesare si multi ani de sport in spate. Si intr-adevar atunci s-a aprins luminita si m-am pus repede pe treaba. Am gasit o sala, am lipit afise pe stalp impreuna cu sora mea si am strans o trupa frumoasa de fete la clasele mele.

Dimineata ma nefericeam la primarie, iar la sala ma umpleam de energie. Si atunci… ce cautam eu la primarie? Ghiciti: nu eram facuta nici pentru asta. Spatele ma durea ingrozitor, eram nefericita, ma frustram in continuu, asteptam sa vina zilele de vineri si plangeam cu voce tare duminicile. Imi faceam strategii sa scap din primarie: sa fac multi copii. Si in scurt timp am ramas insarcinata: o data si inca o data si am facut doi copii.

Ca sa ma umplu de energie pentru ei, am inceput din nou sa merg la sala de sport. Era o lume in care ma umpleam de viata. Si atunci am simtit ca vreau sa fac schimbarea: vreau sa fac sport la alt nivel. Apropiatii ma indemnau sa nu las un loc sigur de munca… “pana la ce varsta o sa pot sa sari?” Dar nu mi-a mai pasat. M-am inscris la facultatea de sport si am facut alte si alte cursuri de specializare.

Si azi...

Sunt Instructor Personal si de Grup de mai bine de 10 ani si Master Trainer in cadrul cursului Instructor Fitness si PT by Profesional Academy – formam instructori de fitness si transmitem mai departe dragostea noastra pentru sport. Am creat si dezvoltat programul WORK OUT la care au aderat zeci de companii de prestigiu din Cluj si din tara..Am ajuns sa motivez sute de oameni si asta imi da o satisfactie enorma! In plus, sunt mama a 2 copii, imi doresc sa fiu un exemplu pentru ei, si promit sa ma dezvolt continuu…

Si… DA, iubesc viata!

Misiunea mea

Sa ajut cat mai multi oameni sa isi descopere / redescopere puterea interioara. Sa aiba incredere. Sa zambeasca. Sa simta ca pot misca muntii. Cum imi propun sa fac asta? Impartasind 100% experienta mea si muncind impreuna pentru un corp frumos si un stil de viata (cat mai) sanatos. Tic-tac! Timpul zboara! Viata-i una!

Rezultate si experienta

10
ani de experiență ca Personal Trainer
100
Cliente fericite
80
Participări la evenimente și concursuri
6400
urmaritori pe facebook

Certificari

Ai o provocare despre care vrei să povestim?

Solicită o discuție sau întâlnire personală