Cum te sprijin?

1. Plan de antrenament

Pentru ca suntem unici, avem nevoie de personalizare!

Motivele pentru care clientii mei aleg sa vina la sala sunt dintre cele mai diverse, prin urmare obiectivele lor o sa fie foarte diferite.
Iti propun sa descoperim impreuna care e obiectivul tau si promit sa aleg pentru tine antrenamentele care iti sunt cele mai eficiente si care te duc exact acolo unde iti doresti. Eu iti promit antrenamente eficiente si rezultate, si te rog sa imi promiti si tu, ca atunci cand nu suntem impreuna… esti cuminte 😊

Viziteaza si pagina Antrenament Personal

2. Recomandari nutritionale

Sunt pasionata de nutritie, am studiat-o mult si am intrat in contact cu multi “guru” ai domeniului de cand sunt antrenor. Si sunt pregatita sa iti impartasesc din ceea ce stiu ca sa ajungem acolo unde iti doresti in mod optim: e adevarat, poti slabi zeci de kilograme in cateva saptamani… daca te infometezi, insa e aberant, e absolut nesanatos si e un stil de viata clar nesustenabil.
Vreau sa facem lucrurile frumos, gandit, viabile pe termen lung si mai important… sanatos!

3. Motivare si sustinere permanenta

Mi-au trecut sute de clienti prin maini in toti acesti ani. Sunt in continuare pasionata de comunicarea eficienta (antrenor – client in cazul de fata) si cred eu, ca am ajuns la nivelul in care reusesc “sa vorbesc pe limba oricarui client”. Si asta ne apropie. Si ne ofera incredere reciproca.
In general, lumea spune ca ma pricep la motivare, si asta ma bucura mult. Pentru ca am observat ca mare parte dintre clientii mei stiu deja sa execute tehnic exercitiile ceea ce le-ar da teoretic libertatea de a se antrena singuri. Aleg insa sa lucram in continuare impreuna pentru ca singuri…. ar fi nemotivati si s-ar opri.
Incurajarea, motivarea si sustinerea permanenta sunt intr-adevar ingredientele fara de care, cred eu, nu ne-am avea rostul noi antrenorii.