Ana

Am cunoscut-o pe Alexandra in 2014, la Gimmy.
Name: Ana
Age: 33
Family Status:
Occupation:vanzari, marketing si PR
Hometown:Cluj-Napoca
Height: 163
Starting Weight: 55
Current Weight: 48
Current Waist Size:

Am cunoscut-o pe Alexandra in 2014, la Gimmy.

Imi facusem abonament si am inceput sa merg la ce clase prindeam. Nu mai fusesem la sala de la 18 ani cand ma pregateam pentru BAC. De ce am inceput sa merg? Pentru ca treceam printr-o despartire care ma ravasise de-a dreptul, increasem mai multe trucuri care n-au functionat, si am sperat ca poate, poate, miscarea ma readuce in simtiri 😊

Si ce-a urmat de atunci…. e poveste:

Mi-a placut de Alexandra din prima. Plina de energie, feminitate autentica, fermitate si putere, la un loc. Ieseam de la clasele ei remontata, ma motiva maxim. Cand apucam, schimbam cateva cuvinte in pauza si mi-a spus de cursul de instructor fitness pe care il facuse (singurul din acel moment de pe piata). M-a ambitionat sa ma inscriu. L-am facut, am invatat, am crescut.

In 2016, impreuna cu Profesional Academy si o echipa frumoasa, puneam noi bazele unui curs de fitness al nostru si pana azi au trecut prin scoala noastra si au absolvit peste 100 de instructori de fitness. Si mergem mai departe: dezvolam in continuare impreuna alte concepte si proiecte pe partea de sport si gasesc o satisfactie enorma in asta.

Alexandra, am simtit sa-mi multumesc ca ai trezit microbul asta in mine. Cred ca n-ai niciun dubiu ca tu m-ai motivat in tot ce are legatura cu sportul. N-aveam habar! Sunt covinsa ca daca nu te cunosteam 😊, idee n-aveam cata placere pura aduce sportul. Si-ti mai multumesc ca esti prietena mea draga! Intr-adevar, sportul uneste oameni!

Before
After