Teo

10 kg
Name:Teo
Occupation:psiholog
Hometown:Cluj-Napoca
Starting Weight:72 kg
Current Weight:62 kg
Current Waist Size:

O cunosc pe Alexandra de mica…NORMAL…doar e sora mea.Dar nu e o simpla sora…e o prezenta pe care daca o cunosti , iti va fi destul de greu sa nu te molipsesti.Cu ce? Cu voie buna, entuziasm si pofta de viata.

Este adevarat ca datorita ei, care mi-a insuflat placerea de a face sport inca de mica, nu am avut mari probleme cu greutatea.Insa sportul nu este exclusiv despre greutate.Este despre a te simti bine , despre a invata sa iubesti miscarea, de a descoperi ce ti se potriveste.Aici intervine rolul Alexandrei.

Dupa 2 copii si aproximativ 20 de kg in plus la fiecare sarcina am reusit sa reajung intr-o forma destul de buna. Din nou am avut-o pe sora mea ca model si indrumator. Oricat de drag ti-ar fi bebele nou nascut, cand te uiti la burtica atarnand nu te simti cel mai confortabil.Cine a nascut stie despre ce vorbesc.Insa avem exemple ca se poate. Si Alexandra mi-a fost mereu alaturi si m-a remontat de cate ori simteam ca nu am energie sa merg inainte. Daca se intampla sa am o zi mai proasta o sun si inchid telefonul cu zambetul pe buze.Cam asta e magia pe care o creeaza.

Before
After

Multumesc sister pentru tot.

Ai fost modelul meu intotdeauna.Sper ca si peste 20 de ani sa ma suni si sa imi zici ca ai alergat cu noaptea in cap 10 km.Atunci nu vei mai avea de lasat copiii la scoli😊.Poate apuci sa alergi mai mult. Sunt convinsa ca “magia” pe care o faci cu mine se aplica si altor persoane si sper sa aiba cat mai multi parte de efectul ei.