IMG_4023

Work Out pentru Companii

Am dezvoltat programul WORK OUT pentru companii din dorinta de a aduce un plus de energie si sanatate in lumea celor care petrec (prea) mult timp pe scaunul de birou sau in masina.

Dealtfel, sunt o femeie puternica. De ce spun asta? Pentru ca imi iubesc defectele, ridurile si vergeturile care fac din mine o femeie si ma deosebesc de restul, ele povestesc istoria vietii mele. Mai sunt puternica pentru ca imi respect viata, trecutul, greselile, durerile, lacrimile si placerile. Am avut nevoie de fiecare ca sa pot cladi ceea ce sunt azi. Cum puteam sa descopar ce e bine pentru mine, ce imi aduce reala placere, ce ma face sa vibrez, daca nu simteam ce inseamna neimplinirea si frustrarea? Sunt puternica pentru ca indraznesc sa ma provoc constant si sa ma ambitionez pana cand reusesc. Nu-mi doresc imposibilul, ci doar atat cat merit. Zi dupa zi, ma ridic si pornesc din nou la drum. Nu astept ca lucrurile sa-mi pice din cer! Lupt pana cand le obtin.

E vorba despre o ora de miscare in aer liber, de obicei in Baza Sportiva Gheorgheni (sau in alta locatie preferata de companie). Ora am gandit-o in asa fel incat sa fie accesibila oricui: miscari clasice functionale, adaptate la nivelul echipei. Ideea nu e sa facem performanta, ci sa ne simtim bine, sa ne detasam… si sa fim impreuna!

Realitatea e ca… muncim mult!

Poate nu mai mult decat o faceau parintii sau bunicii nostri cand aveau varsta noastra, insa suntem, cu siguranta, o generatie de sedentari: petrecem ore multe in masina si in birou. Si unde ajungem? Ajungem sa ne dezechilibram din punct de vedere fizic…cel putin. Studiile au demonstrate ca mai devreme sau mai tarziu o sa resimtim asta. Intrebarea nu e DACA… ci CAND!

Iti doresti ca echipa ta:

  • Sa fie mai energica
  • Sa iti isi imbunatateasca focusul si capacitatea de memorare?
  • Sa gestioneze mai usor situatiile stresante?
  • Sa fie mai sanatoasa? Mai active si mai plina de viata?
  • Sa fie mai increzatoare?
  • Adica mai PRODUCTIVA?

Vrei sa repunem rotitlele in miscare?

Lupta pentru sanatatea companiei tale si ofera echipei o ora de miscare in aer liber. E inedit, e curajos si e sanatos!
Ia-ti colegii si hai la WORK OUT. De restul ne ocupam noi. “Muncim afara”, impreuna!

Rezultate si experienta

10
ani de experiență ca Personal Trainer
100
Cliente fericite
80
Participări la evenimente și concursuri
6400
urmaritori pe facebook

Vrei sa povestim mai multe despre Work Out pentru Companii?

Solicită o discuție sau întâlnire personală